Podarilo sa nám zachytiť arómu letného dňa spolu so sladkou chuťou malín v kôre z vanilkového Bourbonu a bielej čokolády, ktorá je navyše posypaná nadrobno nakrájanými malinami, aby vznikol o to intenzívnejší a nezabudnuteľný ovocný zážitok.
Obchod-WebshopZo spojenia hustej karamelovej čokolády s mliečnou krémovou čokoládou sme vytvorili ešte viac exotickejšiu kombináciu. Pekanové orechy obalené vanilkovým práškom z ostrova Tahiti a mletou morskou soľou potopíme hlboko do prúdu čokolády a o chvíli ich vraciame späť na pláž z pomletých oblátok.
Obchod-WebshopČerstvo pražené mandle so spojením lahodne krémovej mliečnej čokolády chocoMe Mariage de Grand Crus 40% s fazuľami Tonka sa stanu neodolateľným. Po sladkej kúpeli sa posypú jemným kakaovým práškom. chocoMe Mariage de Grand Crus 40% mliečna čokoláda Táto špeciálna mliečna čokoláda s 40% obsahom kakaa od francúzskeho výrobcu čokolády Valrhona, vznikla so spojením kakaových bôbov Forastero, pestované pozdĺž rovníku a smotanového mlieka, trstinového cukru a štipkou sladového cukru. Vďaka vysokému obsahu kakaovej sušiny je cítiť súčasne intenzívnu chuť mandli, karamelovú arómu a štipku vanilky. Mandle z Avola Mesto Avola nachádzajúca sa na najjužnejšej časti Sicílie sa dostala na gastronomickú mapu sveta kvôli výnimočným mandliam. Vďaka 2600 hodinovému slnečného svitu ročne, pobrežnej klíme a taktiež ornej pôdy bohatému na vápnik majú semienka mandli z Avole špeciálny tvar a neporovnateľnú chuť. Oproti tradičným mandliam sú väčšie a plochejšie, pieskovej farby, sú mäkké a majú vysoký obsah oleja. Fazuľa Tonka Vráskovitá , čierna fazuľa Tonka ktorá má tvar pozdĺžne predlženú, má jedinečnú a bohatú arómu a chuť: zavalí vás príchuť pripomínajúci vanilky , škorice , klinčekov a mandle . Kvôli rozmanitej chuti po zmiešaní zvýrazní: s tmavou čokoládou chuť škorice, mliečnou čokoládou mäkkosť a jemnosť, a z olejnatých semienok zdôrazní prírodnú arómu, ktoré nechajú na jazyku dlhú, korenistú chuť
Obchod-WebshopPodlhovlastá sladká sicílska mandľa ponorená do kúpeľa v blond čokoláde, kde sa zvýraznia chute karamely vďaka soľi Guérande.
Tieto mandle obalené s blond čokoládou posypeme drobnými oplátkami aby boli ešte chrumkavejšie.
S hodvábne jemnou arašidovou pastou a jemne mletou kávou arabica Harrar z Etiópie sme dokázali vytvoriť túto výnimočnú kreáciu. Krémovú a jemnú mliečnu čokoládu. Do tejto vzrušujúcej zmesi sme vložili svetoznáme Piemontske oriešky, ktoré sú najlahodnejšie na svete.
Obchod-WebshopMakadámový orech ktorý pochádza z tropickej časti severnej Austrálie, uznávaní ako najchutnejší a najzdravší orech, je obalený do francúzskej blond čokolády s fazulou Tonka v kakovom prášku.
Obchod-WebshopKyslosť lyofilizovaných čiernych ríbezlí perfektne zapadá do krémovej štruktúry zmesi bielej čokolády s vanilkou bourbon a čučoriedok
Obchod-Webshop